Map Unavailable

Дата/час
15/03/2019
19:00 - 20:30

Място
Клуб „The Center“ – Варна
ул. "Шипка" 4
Варна

Категория


Първа среща с "Кая" от Анна Палазова във Варна

Може ли една млада жена да има успешна музикална кариера, докато работи за една от най-големите тайни антитерористични организации в света? Подобен сюжет звучи като от книга за Джеймс Бонд или написан от някои от най-популярните съвременни автори на шпионски заглавия, но всъщност е част от дебютния роман „Кая“ на младата варненска авторка Anna Palazova.

Почитателите на шпионските загадки вече следят виртуалния образ на едноименната главна героиня в личния ѝ Instagram профил (@kayatherealone), а официалната премиера на книгата ще бъде във Варна на 15 март от 19:00 ч. в клуб The Center World (ул. „Шипка“ 4).

Първата среща на читателите с Кая и нейната създателка Анна Палазова ще ги срещне и с изкуствения интелект Ай. За динамиката на събитието, резонираща по чудесен начин с бързината на действието в романа, ще се погрижат отбор The Centrals на The Center със своите майсторски хип-хоп танци.

Романа „Кая“ от Анна Палазова ще можете да закупите на място с възможност да вземете личен автограф, а ако сте нетърпеливи – книгата е вече в най-добрите книжарници и онлайн с 10% отстъпка и безплатна доставка тук: http://bit.ly/2GP0kiP.