Loading Map....

Дата/час
21/06/2020
11:00 - 13:00

Място
FOX book café
ул. "Уилям Гладстоун" 32
София

Категория


Покана за приказка с автограф Анна Стефанова

Среща с „Принцеса Анна“
Издателство „Екрие“ гостува на FOX book café с две короновани принцеси
Анна Стефанова – автор и Яна Средкова – колега и приятел
Каним ви НА ЖИВО представяне с „Принцеса Анна“.
ПРИКАЗКА и ИЛЮСТРАЦИИ – за повече детски усмивки НАВЪН и У ДОМА!
Датата е 21 юни НЕДЕЛЯ от 11:00 часа. Мястото е FOX book café – ул. „Уилям Гладстон“ 32, София – жива култура, книги и уют
Каним всички малки и големи книголюбци да споделят една реализирана мечта.
Очаквайте изненади и слънчеви емоции.
Искате ли приятно изживяване в неделен ден? ;-)

Повече за книгата и автора:
@Анна Стефанова е носителка на две корони: през 2017 г. става „Мисис България – Европа 2017“, през 2018 г. в Гибралтар е на трето място в конкурса „Мисис Европа 2018“. Лъчезарна дама, майка на две прекрасни момчета, която освен ежедневните си професионални ангажименти в голяма телекомуникационна компания, намира време и да твори фантастични ръчно правени десерти.
На 13 май 2020 г. почти в края на кошмара с извънредно положение, социална дистанция и ограничения, излезна от печат детската приказка за приятелството и радостта от живота „Принцеса Анна“. Замисляна и отлагана във времето от Анна Стефанова, точно сега, в момент, когато изпитваме нужда да се случи нещо красиво и добро, нуждаем се от любовта на близки хора и подкрепа, Анна решава да осъществи отлаганата мечта. „Принцеса Анна“ е малко книжно чудо, родено насред пандемия, чиято мисия са детските усмивки и любовта към първите книжни приключения.

Яна Средкова става „Мисис България Свят 2018“, „Мисис Европейски съюз 2019“ и подгласничка на „Мисис Европа 2019“. Едновременно с това е майка на три деца. Тези две мисии в живота се обединяват в една и тя води активен живот в социалната сфера, изцяло продиктуван от любовта ѝ към здравето и децата.

Водещо в приятелството на двете короновани дами, са любовта към децата и ежедневните предизвикателства на магията на шоколада и здравословния начин на живот. Така се ражда тяхната запазена индивидуална марка за ръчно правени изкушения: @Anna’s Chocolates & Green Basket. Отзивите от доволни и благодарни клиенти са впечатляващи. Ако сте любопитни, имате повод или просто обичате да си доставяте малки радости, кликнете и разгледайте фантастичните изкушения.