Loading Map....

Дата/час
02/07/2013
19:00 - 20:30

Място
Лодки
Борисова градина
София

Категория


Показват българските психари довечера

Само седмица след като дъждът отложи литературната новина – кой ще е първият български психар, тази вечер ще научим името на победителите в първия по рода си кастинг за литературен герой.

Двамата колоритни психари и тейните кандидатури за главен герой в продължението на романа „Български психар“ ще бъдат представени на Лодки в Борисовата градина в 19 часа. Те са избрани след като „в течение на няколко месеца читателите, успели да смелят сюжета и да уловят духа на книгата, изпращаха автобиографии, мотивационни писма, снимки, видео, хайку, бира, рушвети… и други „документи“ за участие в конкурса“, разказват шеговито организаторите от издателство Colibri.

Предвидени са и награди от партньорите на конкурса Ozone.bg. Те ще посочат „Почетен психар“, който ще получи своя уникален „психарски бъндъл“ – комбинация от тематични филми, зловеща тениска и други изненади. Почетничт психар ще избере и своя любима колекция от книги, която да препоръча на всички други психари и тя ще носи неговото име в електронната книжарница.

Събитието довечера ще бъде и последното събиране на клуб „Галактики“ преди лятото. Водещият на поредицата Андрей Велков, автор на „Български психар“, ще представим Гавин Смит и неговия роман „Ветеран“.