Loading Map....

Дата/час
22/10/2018
15:00 - 16:00

Място
Югозападен университет „Неофит Рилски“


Категория


Представяне на „Безусловна вярност“ в Югозападен университет

Издателство Locus Books, Центърът за изследвания и разпространение на политически и философски идеи и Катедра „Философски и политически науки“ във Философски факултет при Югозападния университет „Неофит Рилски“ имат удоволствието да Ви поканят на представянето на книгата „Безусловна вярност. Истина, лъжи и лидерство“ от бившия директор на ФБР Джеймс Коми.

В „Безусловна вярност” Джеймс Коми споделя неизвестни до момента лични преживявания за някои от най-инфарктните ситуации в кариерата си през последните две десетилетия като служител на американското правителство, дава примери какво представлява и в какво се проявява етичното лидерство и как то способства за вземането на правилни решения.

Изданието ще бъде представено от г-жа Елена Поптодорова – Зам.-директор на Ata Nato, посланик на България в САЩ (2002-2008 и 2010-2016 г.), г-жа Кремена Методиева – Издателство „Locus“, г-н Георги Коритаров – анализатор, журналист, водещ на предаването Свободна зона с Георги Коритаров по ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОПА – новини на 30 минути.

Модератор: проф. д-р Борис Манов

Още за книгата: http://locus-publishing.com/product/bezuslovna-vyarnost-dzheims-komi/