Map Unavailable

Дата/час
05/02/2022
11:00 - 12:00

Място
НБУ В ЦЕНТЪРа
ул. „Георги С. Раковски“ 191 Б
София

Категория


Представяне на детска книжка „Нощни приключения“ от Ирина Илиева

„My messy tales“ гостува в „НБУ в ЦЕНТЪРа“ със своята първа детска книжка „Нощни приключения“ с текст на Ирина Илиева и илюстрация на Десислава Найденова.

„Нощни приключения“ е вълнуваща и магическа история за едно малко дете, което тръгва на приключение с любимите си играчки. История, която учи за смелостта, приятелството и красотата да откриваш. Скоро ще има възможност да се поръча книжката персонализирана – ще може да се избере цвета на косата и прическата, цвета на очите и пижамката, а главният герой да се казва с името на детето, за което ще е книжката. Така четенето ще стане истинско преживяване за малкото човече – то ще види себе си в красивите илюстрации, ще чува името си, докато слуша увлекателната история.

Представянето на „Нощни приключения“ ще се излъчва онлайн във фейсбук страницата на „НБУ в ЦЕНТЪРа“. Предвид усложнената епидемична обстановка и възможността не повече от 7 души да бъдат едновременно на място в книжарницата, „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за гостуване между 10.00 и 12.00 часа, когато Ирина Илиева и Десислава Найденова ще покажат няколко персонализирани книжки, ще дават автографи и ще разговарят с посетителите.

Ирина Илиева е възпитаник на НБУ, бакалавър „Масови комуникации“ и магистър „Бизнесадминистрация“, а в периода 2008-2012 г. е и преподавател в университета. Десислава Найденова е завършила „Илюстрация“ в Националната художествена академия през 2015 г., обича да рисува и твори занимавки с ръцете си.