Loading Map....

Дата/час
20/06/2024
16:30 - 17:30

Място
Център за книгата на НБУ
бул. Монтевидео 21
София

Категория


Представяне на книгата „13 истории за R+2“ с автор Десислава Бошнакова

Център за книгата и департамент „Медии и комуникация“ канят на представяне на книгата „13 истории за R+2“ с автор Десислава Бошнакова в книжарницата на корпус I в Нов български университет.
Събитието е с водещ гл. ас. д-р Десислава Данкова.

Деси Бошнакова: Търсите причина (Reason) да прочетете (Read) тази малка книжка с 13 + 2 истории за R? Ще ви напомня (Remind), че реалността (Reality) не ни дава логични причини за избора на книга. Книгата ни намира. Правилното (Right) решение е да послушате интуицията си. И да посегнете към тази книжка с истории, защото обичате червения (Red) цвят, защото обичате малини (Raspberries) или защото обичате да тичате (Run). Може и да е защото обичате реката (River), която шумоли под прозорците ви, или защото се чудите по кой път (Road) да поемете.
Ще ви призная, че тези 13 + 2 истории ще ви позволят да си отпочинете и може би, само може би, ще ви помогнат да намерите своята рецепта (Recipe) за щастие. Или поне да се доближите до щастието. И помнете (Remember), че след дъжда (Rain) идва дъгата (Rainbow). Историите вървят с музика, с приятна напитка и имат за цел да започнат разговор.

Вход свободен!

Видео на  живо във фейсбук страница Център за книгата