Map Unavailable

Дата/час
21/04/2019
11:00 - 14:00

Място
Жив музей – Копривщица
Средна махала
Копривщица

Категория


Представяне на книгата "Една година Вяра, истина и обич"

„Предлагам ви едно семейно пътуване до Копривщица, ако нямате щастието да живеете там. Уикенда, който съм избрала е важен за всеки българин. Разкажете на децата си историята на града, прекарайте незабравимо време заедно.
Като част от това приключение ви каня на Представянето на книгата „Една година Вяра, истина и обич“ на едно много специално място – първото класно българско училище или познатия днес – Жив музей.
Докато децата разглеждат музея със своите татковци, майките могат да посетят представянето на книгата, да разкажат и тяхната вдъхновяваща история.
Моето вдъхновение за тази идея и място идва от племенника ми Марти, който заведохме в Копривщица за първи път преди няколко дни и той ми каза: „Това беше най-хубавият ден в живота ми!“.
Книгата разказва в поетична форма за емоциите, вдъхновението и смисъла, които ми донесе дъщеря ми Вяра през първата година от раждането си. Тя ми помогна да осъзная много истини, да потърся себе си, да видя по-добре красотата на живота. Повече за книгата можете да прочетете на снимката, която прилагам от корицата.
Заповядайте на събитието, за да се потопим заедно в нашата толкова лична история, която се надявам да помогне на много жени.
За всички участници в събитието, които желаят да си закупят книгата, тя ще се предлага на преференциална цена. Половината от събраните приходи ще бъдат ДАРЕНИ на музея и църквата Успение Богородично.“

Нели Бързакова

Вход за събитието: СВОБОДЕН