Loading Map....

Дата/час
13/05/2017
00:00

Място
Brum Bar & Kitchen
цар Самуил 33
София

Категория


Представяне на книгата "Групата от Ада" от Снежана Ташева

Brum Bar & Kitchen  има честта да бъде домакин на представянето на най-новото попълнение на фентъзи/сай-фай жанра в България – книгата „Групата от Ада”, заедно с авторката Снежана Ташева, художникът Божидар Жеков (Буж), Петър Атанасов и още много приятели.

Представете си, че нивото на родното образование е толкова високо, че самият Сатана пожелае да изпрати младите си дяволчета на обучение в България! Това е концепцията на най-новото попълнение във фентъзи жанра „Групата от Ада“, което вече може да се намери по книжарниците.

Университетските неволи на младата преподавателка Боряна Андреева са цяла Менделеева таблица: мъжът на сърцето ѝ би обърнал повече внимание на празна мензура, научният ѝ ръководител е забягнал в Германия, а студентите ѝ се оказват дяволи. От Ада. Нямат брой жертвите, които правим за професията, а любовта понякога се получава по химичен път.

Колоритният дебют на Снежана Ташева ще бъде представен от самата нея на премиера в столичния Brum Bar & Kitchen на 13 май от 18:30 часа. Водещ на събитието ще бъде Петър Атанасов от SciFi.bg, а специален гост – Божидар Жеков, талантливият художник на илюстрациите.

Снежана Ташева е физик, автор на фантастични разкази. Има публикации в алманах „Фантастика“ и списание „Тера фантастика“. Хоноруван преподавател по физика в ТУ – София и преводач на свободна практика. „Групата от Ада“ е един от 72-та романа, участвали в предаването „Ръкописът“ на БНТ1.