Map Unavailable

Дата/час
18/10/2023
18:30 - 20:00

Място
НБУ В ЦЕНТЪРа
ул. „Георги С. Раковски“ 191 Б
София

Категория


Представяне на книгата „Играя“ от Дойчин Кършовски

В книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще се проведе представяне на книгата „Играя“ от Дойчин Кършовски.

Поредицата „Тази книга няма значение“ предлага конкретни методи, упражнения и биохакове за изграждане на трайни навици, водещи до по-добро здраве, самочувствие и благоденствие. В книгата „Играя“ ще откриете:

  • Защо движението не е просто физическа активност, а критичен елемент за смисленото ни човешко съществуване.
  • Как да приложите МЕД „Минималната ефективна доза“ и принципа 80/20 в ежедневието си и да инвестирате разумно време в здраве.
  • Как да упражнявате баланс за тялото, ума и душата и как да отключите пътя си към дълголетие и пълноценно съществуване.
  • Как да интегрирате движение във всяка сфера на живота си за постигане на ново ниво на осъзнаване, функционалност и щастие.

 

В тази книга не става въпрос само за това как да бъдем здрави или как да изглеждаме добре. „Играя“ е покана за по-дълбока степен на човечност, за ново разбиране на живота като Игра, в която всяко движение има смисъл и потенциал да ни преобрази.
***

Дойчин Кършовски – Дойч е роден и израснал във Варна. През 1992 г. завършва Националната спортна академия, а от 2003 г. живее със семейството си в САЩ. Кариерата му зад океана започва като персонален треньор и собственик на йога и уелнес студио. Днес фокусът на неговата компания Want2goFit е насочен предимно към хора, които се стремят не просто към отлично здраве, но и изключителен пърформанс и резултати всеки ден. Негови клиенти са хирурзи, адвокати, финансови брокери, рок певци и дори наследниците на американски президент. Чест гост на радио и телевизионни предавания, Дойч говори с въодушевление за работата си. Според него постоянството е от най-голямо значение за здравето, хармонията и щастието.