Loading Map....

Дата/час
27/06/2017
19:00 - 20:30

Място
Книжен център „Гринуич“
бул. „Витоша“ 37
София

Категория


Представяне на книгата „Вендета“ от Венета Райкова
  1. Всичко си има време, време има за всяка работа под небето:
  2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото;
  3. време да убиваш, и време да лекуваш; време да събаряш, и време да съграждаш;
  4. време да плачеш, и време да се смееш; време да тъгуваш, и време да играеш;
  5. време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; време да прегръщаш, и време да избягваш прегръдки;
  6. време да търсиш, и време да губиш; време да къташ, и време да пилееш;
  7. време да раздираш, и време да съшиваш; време да мълчиш, и време да говориш;
  8. време да обичаш, и време да мразиш; време за война, и време за мир.

 

Старата икономка чете Библията всяка вечер и тя ѝ дава сили да извърши отмъщението, което е станало смисъл на живота ѝ. Виктория – съпруга на един от най-известните телевизионни продуценти, докарана до ръба на отчаянието, търси пътя за своето отмъщение чрез секс и пари. Марияна – бивша топманекенка, мамена от своя съпруг, строителен бос и милионер,  наема частен детектив, за да ѝ помогне в нейното отмъщение. Михаела – една от най-рейтинговите водещи, прескача от леглото на оператора в леглото на шефа. Тя няма нужда от отмъщение, за да намери своя път към щастието.

В този роман се преплитат отмъщението, страстите, парите, рейтингът и провалите на звездите от телевизионния екран и хайлайфа у нас. Книгата ще ви държи без дъх до последната си страница, за да разберете кой ще оцелее в звездната вендета и как ще бъдат раздадени картите в новата игра!

 

За автора

Венета Райкова започва своята журналистическа кариера през 1992 г. като водещ в БНТ на предаването „Цветовете на нощта“ и едновременно с това работи като редактор и репортер в първия светски вестник у нас – в. „Хайлайф“. Същата година печели първия конкурс „Мини мис България“. През 2004 г. става автор и водещ на първия телевизионен таблоид „Горещо“, който се излъчва успешно повече от десет години. По-късно създава собствено предаване в ТВ7 „Дневникът на Венета“. Най-новият ѝ проект е токшоуто „Горещи срещи с Венета Райкова“  по BiT. Автор е на бестселърите „Триумфът на кучките“, „Вещиците“ и „Инсомния“.

Носител на престижни награди като „Жена на годината“ и „Мис ТВ Чар“ и т.н.