Loading Map....

Дата/час
23/05/2024
18:00 - 19:30

Място
Център за книгата на НБУ
бул. Монтевидео 21
София

Категория


Представяне на монографията „Рицарите на американската реклама“ от Даниела Кадийска

Център за книгата и департамент „Кино, реклама и шоубизнес“ представят „Рицарите на американската реклама: Истории за креативност, дързост и вдъхновение“ с автор Даниела Кадийска в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Събитието е с модератор доц. д-р Кристиян Постаджиян и дискутант Ненад Лозович, управляващ партньор в New Moment New Ideas, управляващ директор и собственик на рекламна агенция New Moment България.
*
„Рицарите на американската реклама“ е вдъхновяващо пътешествие в сърцето на американската рекламна индустрия. Книгата е плод на дългогодишно изследване на Даниела Кадийска и е посветена на студентите ѝ, за да научат и запомнят уроците от миналото, да ги прилагат в бъдеще, за да оставят своя отпечатък в света на комуникациите. В нея ще откриете емоционално заредени истории за легендарни фигури като Джей Уолтър Томпсън, Стенли Резор, Хелън Резор, Албърт Ласкър, Джон Кенеди, Клод Хопкинс, Росър Рийвс, Бил Бърнбах, Лео Бърнет, Дейвид Огилви…
*

За първи път на българския книжен пазар „Рицарите на американската реклама“ събира историите на над 50 влиятелни личности, допринесли за развитието на брандове и продукти. Тези личности са оставили трайна следа във времето, чието наследство е в основата на всичко, което знаем за маркетинга и рекламата днес. Целта на авторката е не само да предаде знанието и вдъхновението, получено от тях, но и да надгради историята с практически насоки и реални инструменти за справяне със съвременните предизвикателства в бизнеса. Изданието е не само почит към миналото, но и мост към бъдещето, вдъхновяващо ново поколение творци да разширяват границите на възможното.

***
Вход свободен!
Ще откриете книгата в Електронния каталог на изданията на НБУ

Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата