Loading Map....

Дата/час
07/12/2020
18:00 - 19:00

Място
online
deltichko
София

Категория


Представяне на новата книга Stretch на Ивайло Кунев
„Идеята за книгата се зароди преди няколко години. Всяка година старателно експериментирах на различни бели листа и изчистени тефтери, опитвайки се да създам лично за мен работеща система за управление на времето.
Търсех начин как да постигам по-високи резултати в работата си, стабилни доходи, да пътувам активно из страната и чужбина, да прекарвам повече време със семейството си. Планирах, експериментирах, отхвърлях или модифицирах различни инструменти.
Случайно или не стартирах писането на книгата в края на 2019г, а най-интензивната работа бе в месеците на първото затваряне следствие на пандемията през 2020. Виждайки как стресът, несигурността и новата реалност се отразяват на моите близки, колеги и клиенти бях силно убеден колко е важно да довърша начинанието си.“ – пише за процеса на създаване на книгата Ивайло Кунев
18:00 Начало – Защо написах книга и планери за управление на времето? Ивайло Кунев споделя историята зад книгата STRECH.
18:10 – Какво ценно взех за себе си от първото четене? “Бета-читателите” на книгата споделят впечатленията си от книгата и какво полезно си взеха от първия прочит за себе си.
Георги Малчев –е основател на дигитална агенция Xplora BG и вдъхновяващ лектор на редица събития за дигитален маркетинг.
Георги Ненов – Георги е създател и водещ на един от най-слушаните подкасти в България – „Свръхчовекът с Георги Ненов“.
Александър Николов – бизнес консултант и коуч
Силвина Фурнаджиева е основател на сайта Супер продуктивност . Тя е един от първите и водещи консултанти по продуктивност в България.
Илия Марков експерт по дигитален маркетинг за софтуерни компании.
Иван Кузманов – специалист по дигитален маркетинг , създател на платформата Fairchart.bg
Никола Томов – е съосновател на проекта Aesthetic by Science – научно-обоснована информация свързана с фитнес, диети, сън, стрес и лайфстайл.
18:30 – Как се създава книга?
Пътят на един инструмент за упраление на времето до завършена книга. Ивайло Кунев и Иванка Могилска – редактор на книгата споделят.
18:40 Възможен ли е баланса в живота? Как да извлечете максимална полза от книгата?
18:50 Къде можете да намерите книгата и Специална изненада.
19:00 Сесия: Въпроси и Отговори