Map Unavailable

Дата/час
23/06/2020
19:00 - 21:00

Място
Casa Libri
ул. „Цар Асен” 64
София

Категория


Премиера: Изгубени вещи от Алберт Банбасат

Алберт Бенбасат e литературен историк, критик, публицист и издател; професор, преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Автор е на 13 книги, сред които „Българската еротиада”, „Европеецът” Бай Ганю и светлият мит за Щастливеца”, „Печатни пространства и бели полета”, „Банкноти и мечти между кориците. Масова книга и масово книгоиздаване”, „Алиса в дигиталния свят. По въпроса за книгата през ХХІ век”. Редактор и издател на сп. „Критика” и Библиотека „Критика”, съставител и редактор на множество книги.

„Изгубени вещи“ е трогателен сборник, в който по необичаен начин се разказва за обичайни (на пръв поглед) предмети. На страниците на книгата ще откриете смях и тъга, екзистенциални послания, сладки далечни спомени, случайно завърнали се в паметта.

 

Елате в Casa Libri и нека заедно се потопим в царството на спомените. Вземете автограф, задайте въпросите си, включете се в литературната дискусия или просто тихо послушайте какво има да ви (раз)каже Алберт.