Map Unavailable

Дата/час
19/03/2020
18:30 - 19:30

Място
Културно-развлекателен комплекс „Морско казино“
Вход на Морска градина
Варна

Категория


ОТМЕНЕНО: Премиера на „Изгревът“ в гр. Варна

Четвъртата книга на варненската писателка Моника Василева е роман, в който са събрани всички емоции, всички възходи и падения на най-мечтаната любов. Всяко изречение е пълно с изстрадана мъдрост и споделен опит.

Това е книга за препрочитане, когато губиш вяра. Това е книга за споделяне, когато търсиш взаимност. Това е една от книгите, които можеш да разказваш, но и да преживееш. Това е една история за вярата в новия изгрев, която ще те вдъхнови да грабнеш живота си и да изживееш всеки от миговете му пълноценно, без остатък.

Моника Василева ще разкаже повече за себе си и за идеята на книгата. Ще можете да поговорите с нея и да вземете своя автограф.

Подарете си вълшебство!

За автора:
Моника Василева е автор на книгите „Подари си желаното тяло“, „Дневник на необикновената жена“ и „Когато Ина срещна Ян“. „Изгревът“ е четвъртата книга на варненската писателка. Освен, че пише книги, Моника работи като терапевт тяло, консултант по здравословно хранене, води лекции, пише статии и е приела за своя мисия чрез творчеството си да помага на колкото може повече хора да случат най-красивите изгреви, които носят вътре в себе си.