Loading Map....

Дата/час
17/05/2018
19:00 - 22:00

Място
club ONYX
бул. Цар Освободител 9
София

Категория


Премиера на книгата "Отломки от минал живот" от Иво Христов

Клуб ONYX Ви представя младия български автор Иво Христов и шестата му книга „Отломки от минал живот“.

Иво Христов е 16-годишно момче, чиито молитви да стане писател, се сбъдват.
В един ден. Ден, който идва след четири мозъчни операции и очакване за чудо…на Коледа! Не е честно толкова рано да те лъхне отблизо смразяващия дъх на болката и да прозреш, че животът е всичко друго, но не и справедлив. На Иво Христов обаче му се налага да порасне много бързо и да превърне страданието в свой съюзник, за да се опита да разбере и да продължи напред. Да дели живота си на етапи между сложните и мъчителни медицински интервенции и да поставя ново начало. Въпреки това страхът от непознатото изчезва и на негово място идва смелостта – че може, че има път извървян и път за вървене и преживявания, които не могат да не бъдат разказани.

В най-новата му творба „Отломки от минал живот“, смъртта дебне отвсякъде. Като че ли пък животът си почива… На смъртта обаче е поверена ролята на главно действащо лице. Безмилостен убиец психопат броди из улиците на Града на ангелите в дебнене на поредна жертва. Дързък и самоуверен в неприкосновеността си, всеки път изпраща ехидно послание до разследващите, обхванати от отчаяние и безсилие пред престъпния му гений. Двамата детективи не мислят да се отказват, защото няма перфектно престъпление. За пресъхналите кладенци на надеждата; за демоните от миналото, ръфащи свежата плът на настоящето; за корена и метаморфозите на злото; за тъмната страна на битието, което ни превръща в дишащи мъртъвци; за счупените парчета на добрите намерения… За отказа да се примириш и да намериш брод през пустошта!

На събититето, което ще се проведе на 17-ти май от 19 ч. в столичния клуб ONYX, популярни личности ще ви запознаят с избрани откъси от новата книга. Актьорите Любен Кънев и Пламен Манасиев, познати на зрителите с участието си в хитовия сериал „Под прикритие“, както и Кристиян Милатинов от сериала „Полицаите от края на града“ ще споделят впечатленията си от творчеството на Иво. Режисьорът на „Нокаут или всичко, което тя написа“ Ники Илиев, един от най-известните влогъри и участник от последния сезон на риалити предаването „Фермата“ – Калоян Димитров – Ballan също ще се присъединият към звездните ни гости. A към талантливата мъжка компания ще се включи и една от най-красивите български жени, носителка на титлата „Miss Top Of The World” и светска журналистка Елизабет Методиева. Накрая самият автор Иво Христов ще се качи на сцената, за да сподели с вас какво го е вдъхновило да напише книгата „Отломки от минал живот“, която е първата част от случаите на детектив Оливър Луис.

За вашето настроение между представянето на откъси ще се погрижат и едни от най-свежите изпълнители на българската музикална сцена, а именно младите надежди Toshey& Kukusheff, които ще представят най-новата им песен „Първа дама“. В музикалните изненади ще се включи и чаровната Кристиана Асенова, която е победител в „Големите надежди“, а в момента се изявява в хитовия онлайн сериал „Следвай ме“. За финал на сцената ще се качи и изпълнителят с меден глас и красива усмивка Моисей Стойчев. Като наша водеща отново ще изгрее лъчезарната Даяна Христова от телевизия The Voice.