Loading Map....

Дата/час
23/03/2016
19:00 - 20:30

Място
Литературен клуб „Перото“, НДК


Категория


Премиера на книгата „Перлите на Ади Ландау” от Соня Тодорова

Премиера на книгата „Перлите на Ади Ландау” и майсторски дебют на Соня Тодорова е в присъствието на авторката и мнозина нейни съмишленици, почитатели и партньори.

Романът се издава с подкрепата на Националния център за книгата към НДК.
Представя: Светлозар Желев.

Премиерата на „Перлите на Ади Ландау” събира на едно място Касиел Ноа Ашер и Йосиф Шамли, които ще прочетат фрагменти от романа.

Присъстват и „истинските хора“ зад някои от гласовете в книгата: г-жа Стела Аструкова и г-жа Жужана Сергиенко.

Гостите могат да се насладят и на музиката на Цветелина Чендова и френския рокаджия Bastien Baz Limited Gaisne.

Организаторите от издателство Colibri споделят, че всеки, закупил книгата по време на събитието, ще се сдобие с подарък – жълта пеперуда. Защото понякога „липсата на логика в подаръците е най-ценното им качество, подсказва романът на Соня”.

За книгата: „Перлите на Ади Ландау” е завладяваща история за суровия ритъм на времето, който неусетно разменя ролите на героите и жертвите. Размисъл за страха и за свободната воля – волята да запазиш себе си, дори когато си понесен от неудържимия масов поток. Разказ за свободния избор в различните му проявления, които рядко са оцветени само в бяло или само в черно. Една увличаща, просветлена и безмилостно четивна книга, която предполага вглеждане в собственото ни отражение.

За авторката: Соня Тодорова е завършила Университет по архитектура, строителство и геодезия в София, има докторска степен по висша геодезия от Техническия университет във Виена. В момента работи като преводач и автор на свободна практика. Автор е на „Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейства с малки деца и други в София”.