Loading Map....

Дата/час
06/11/2017
19:00 - 21:00

Място
Литературен клуб „Перото“, НДК


Категория


Премиера на книгата "Писмо до сестра ми" в Перото
Издателство Софтпрес, Мария Пеева и Люси Рикспуун ще представят книгата „Писмо до сестра ми“ – събитие, за което Люси ще прелети океана, подобно на писмата, които си разменят Лора и Радост – героините на романа.
Две сестри като двете страни на монета – противоположни, но неизменно свързани. Всяка – стабилен гръб и основа за другата. Но когато монетата се завърта на ръб, животът и на двете е на път да изгуби равновесие. Неочаквани разкрития от миналото и съдбовни избори в настоящето преобръщат всичко, в което са вярвали. Единствено писмата, които си разменят, им помагат да запазят здравия си разум в свят, който изглежда все по-безумен и за двете им.

Мария Пеева, известна като Мама Нинджа, и докторът по клинична психология Люси Рикспуун създават роман, който се чете на един дъх, но топли дълго. С лекия си и емоционален език, пълнокръвни герои и неочаквани обрати „Писмо до сестра ми“ е книга за живота, толкова истински, че прилича на роман.

И за онези малки нащърбени ръбчета във всеки от нас, които ни помагат да се напасваме с другите. Защото връзките са пъзел от характери. Нима може да направиш сглобка с перфектно симетрична фигура?