Map Unavailable

Дата/час
27/09/2021
19:00 - 20:30

Място
Кино & бар „Cabana“
НДК
София

Категория


Премиера на "Непоискана" от Рая Майер
Добре дошли в магичния свят на Рая Майер!
ВХОД СВОБОДЕН
“Непоискана” е сборник с искрени емоции под формата на разкази, есета и стихове, чрез които Рая Майер ни дарява непоискани, но ценни дарове – добра дума, красива емоция, искрена усмивка, топлина… В книгата са съхранени съкровени мигове с нейното семейство и приятели, любовта ѝ към морето и от онези проникновения, заради които си струва да живееш. В сборника намират място и творби на гост-автори, сред които Силвия Петкова, Димо Алексиев и Пам Велидис.
Заповядайте на вълнуващата премиера на „Непоискана”, на която гост-автори ще прочетат част от творбите на Рая, а за музикалното оформление ще се погрижат Soul Weapons (Desy Andonova & Vagabond).
„Искам да споделям. Искам да дарявам непоискани усмивки. Да изпращам непоискани писма. Да спо­делям това, което ме топли и радва… А то може да запали у теб друга искра. Като свещичка – една свещ може да запали безброй други.” – Из „Непоискана”
За Рая Майер
Рая е от онези хора, които обичат живота и вярват, че той по-лесно се живее с усмивка на лице. Писането е една част от живота ѝ, а мечтата да издаде книга живее в нея повече от 20 години. Нейната дебютна книга “Непоискана” е сборник с емоции в чиста форма, намерили своето проявление в различни стилове, думи, музика и визии.
В работно време (а и често в неработно) Рая е Маркетинг Директор в ИТ компания. А във всеки един смислен миг по пътя си е горда майка на две прелестни ангелчета – Бобо и Алис. Късметлийска съпруга на сродната си душа – Миро. Приятелка на кане корсото Кайра. Приятелка е също и на вълшебни и специални хора, част от които могат да бъдат срещнати на страниците на книгата ѝ.