Loading Map....

Дата/час
27/06/2020
17:30 - 18:30

Място
НДК
Площад България 1
София

Категория


Премиера на „Обичай смело“ - биографията на Енчо Керязов

Премиера на „Обичай смело“ – биографията на Енчо Керязов, който вече 30 години е на сцена и е един от най-успешните еквилибристи в цял свят.

След като поради извънредното положение премиерата, планирана за 28 март 2020 г., не успя да се състои, е време да се завърнем към добрите новини и да отпразнуваме НА ЖИВО появата на #ОбичайСмело

„Обичай смело“ е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов се потапя в спомените си и отново минава по дългия път, по който върви вече 30 години.

Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до общината в град Ямбол.

Книгата припомня колко е важно да не спираме да гоним онова, на което усещаме, че принадлежим. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години.

Книгата се посвещава на всички мечтатели.

Събитието е част от Лятната програма в Календара на културните събития на Столична община.