Loading Map....

Дата/час
31/10/2018
19:00 - 20:00

Място
бар „Гарванът и гюлето“
"Позитано" 3
София

Категория


Премиера на „Роналдо срещу Меси” - да разберем кой е по-велик!

От този сезон световният футбол е една идея по-различен, отколкото сме свикнали – Cristiano Ronaldo напусна Real Madrid C.F. и е вече част от отбора на Juventus, а Leo Messi и FC Barcelona също не започват на пълни обороти.

Съперничеството между двамата обаче остава – надпреварата за най-велик футболист! Как започва и се развива всичко описва журналистът Джими Бърнс в двойната биография „Роналдо срещу Меси”, издадена от Locus Books като част от библиотека „Via Sine Fine”.

И за да научим повече за тази уникална двойна биография, ще съберем най-големите фенове на Кристиано и Лео на 31 октомври (сряда) от 19 ч. в Бар „Гарванът и Гюлето“. Очакват ви страхотни изненади и немалко награди, така че си припомнете всичко, което знаете за двамата най-големи гладиатори на съвременния футбол!

Още за книгата: http://bit.ly/2yuidh8

Вход – свободен!

* * *
Какво казват експертите за „Роналдо срещу Меси”:

„Роналдо срещу Меси описва по изключителен начин развитието на две от най-емблематичните имена на съвременния футбол, като в детайли вниква в проблемите им от ранна възраст, както у дома, така и при прохождането в спорта.”
Валери Генов, водещ на Шампионска лига в каналите на bTV

„Влиянието на CR7 и LM10 в глобалния свят е сравнимо с това на най-големите политически лидери. Сравнявайки пътя на двамата, Джими Бърнс запазва неутрална позиция и дава възможност на читателя да си изгради пълна представа за личностите на Роналдо и Меси. За техните почитатели книгата предоставя една по-задълбочена и детайлна история, която може да бъде прочетена на един дъх.”
Иво Стефанов, спортен журналист, Gong.bg