Loading Map....

Дата/час
08/05/2018
19:00 - 21:00

Място
Клуб Terminal 1
ул. ,,Ангел Кънчев" 1
София

Категория


Премиера на „Софийски магьосници 2” от Мартин Колев

Столицата отново е застрашена, но вие не се притеснявайте, защото се задават „Софийски магьосници 2”!

Ако не ви е страх от змейове, ви каним на 8 май от 19:00 ч. в клуб „Терминал 1” (ул. „Ангел Кънчев” 1) – нашата Къща за купони на здрачници, където ще бродят караконджули, нестинарки ще танцуват върху жар, самодиви ще пеят, а един змей ще беснее над родната столица. Маг Венсан Петров, който е част от магичното общество Quick Hands Project и съосновател на „Нема К’во“, ще ви изненада с истинска магия и тотално ще ви завърти главите в едно светлинно шоу, в което ще търсим гербове и тайнствени знаци!

В момент, в който здрачници и зорници усещат, че наближава голяма опасност, а странните инциденти зачестяват, обединете се!

Входът е свободен дори за магьосници с амулети фиджет спинъри! Очакваме ви с нашия 90-ски плейлист с хитове на „Остава“ и Стефан Вълдобрев, и много други. Освен това ще празнуваме нечий рожден ден, но чий, ще запазим в тайна и никоя магия не би ни накарала да се издадем!

Вход свободен.

П.С. Магическите одежди не са задължителни, но носят бонус точки. Приемаме също народни носии, кукерски костюми и кожи на собственоръчно съсечени змейове.
А ако по принцип си кръстосвате улиците във фрак и цилиндър или рокля на звездички, хич не се преобличайте!