Loading Map....

Дата/час
23/05/2017 - 28/05/2017
10:00 - 18:00

Място
НДК
Площад България 1
София

Категория


Пролетен базар на книгата 2017 с "Аз чета" и приятели

За поредна година Пролетният базар на книгата ще даде среща на читателите с техните любими книги от над 100 издателства точно в навечериято на 24 май. Пролетното изложение се организира от Асоциация „Българска книга“ и ще продължи от 23 до 28 май с медийното партньорство на Аз чета – AzCheta.com.

За пръв път „Аз чета“ ще има собствен щанд на изложението – Б19 на полуетаж Запад, като заедно с нас ще бъдат и носителите на Награда „Бисерче вълшебно“ Радостина Николова (Светът на мотовете и елена Вундаба), Никола Райков (Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче) и илюстраторът Мая Бочева (This And That/Туй-онуй).

Във всеки от дните на Базара ще можете да се включите в една от нашите игри, а във вечерните часове сме подготвили специална програма от срещи, за които ще ви разкажем съвсем скоро.

„Пролетният базар на книгата“ е част от Календара на културните събития на Столична община за 2017 г. и се осъществява с медийното партньорство на Българска Национална Телевизия, BTV Radio, Jazz FM 104 MHz, Radio N-JOY, Radio Z-Rock, Radio Melody, Classic FM radio, Радио 1 и Аз чета – AzCheta.com.