Loading Map....

Дата/час
16/01/2018
19:00 - 21:00

Място
Club Terminal 1
ул. "Ангел Кънчев" 1
София

Категория


Ретро парти със „Сестри Палавееви 2” от Алек Попов

Кара и Яра – двете сестри, прегърнали партизанската съдба – са отново тук, а световните събития ще трябва да се посместят, за да им отворят място! Чаровните близначки, попаднали във вихъра на Втората световна война, натискат педала докрай в най-лудото приключение на живота си. Театърът на бойните действия се разширява: Сърбия, Македония, Англия, Америка… ииии клуб „Терминал 1“.

Продължението на първия партизански роман на 21 век преплита в себе си мотиви и сюжети в стила на филми като „Гадни копилета“ на Тарантино, „Банани“ на Уди Алън, абсурдните клипове на Монти Пайтън, епичния наратив на Толкин, югославските партизански екшъни и купчините винтидж комикси, за да профучи безкомпромисно през коловозите на историята и да надскочи измамната носталгия по миналото.

Винтидж партито ще включва униформи и с комикс в ръка, а Любен Дилов-син и Алек Попов ще ви пренесат в един травматичен период от нашата история, който винаги поражда полюсни коментари.

Най-вкусната част е запазена за финала, когато с торта ще се отбележи един своебразен край и… рождения ден на самия писател!
Вход: свободен