Loading Map....

Дата/час
14/03/2022
19:00 - 21:00

Място
Читалище.то
ул. "Лавеле" 11
София

Категория


Смълчаният читателски клуб №15: PI(e) Day Edition
Смълчаният читателски клуб се завръща!
Ако има събитие, което наистина ми липсва и което ме кара да се чувствам у дома, независимо къде се намираме – това е то. Отново ще сме в любимото ни място – Читалище.то, и отново ще четем на спокойствие, а след това ще хапваме и ще си говорим за книги и каквото ни вълнува на момента (само който иска, разбира се!).
Следва описание за тези, които досега не са били част от това тихо (в първата си част) и вкусно мероприятие:
Добре дошъл в нашия Смълчан читателски клуб (Silent Book Club)! Сигурно „тих“ е по-подходяща дума, но ние обичаме своеволията!
Датата този път не е избрана случайно – 14 март, Деня на Числото ПИ (PI(e) Day), пада се в понеделник, за да започнем седмицата с нещо хубаво. Началото е 19 ч., а мястото е ул. Лом 1. Местата отново са ограничени, защото искаме да е възможно най-безопасно за всички. Но най-важното е да сме ЗАЕДНО!
Какво предстои?
📖 1 час четене на книга по избор – няма задължителна книга! Всеки носи това, което иска да чете, без да се съобразява с останалите.
🥧 1 час сладки приказки и още по-сладки книжни вкусотии – ако нямаш желание да се включиш в тях, просто си тръгваш! Да, разбра ни добре – не е нужно да стоиш и да обсъждаш книги с останалите или да хапваш, ако не искаш.
Остана най-важният въпрос: Как да се запишеш?
Изпрати ни лично съобщение на страницата ни във Фейсбук и просто кажи, че искаш да ти запазим място. Това е! May the odds be ever in your favor!
Всички смълчани читатели ще бъдат допускани при наличие на сертификат или тест за Covid 19. Напитки може да си вземеш от бара. За останалото ще се погрижа аз – Деси-с-лава. Обещавам ти поредното специално издание на безспорно най-чудното книжно събитие!
Вход с дарение (в СПЕЦИАЛЕН буркан) в подкрепа на мястото, което ни приютява. ❤