Loading Map....

Дата/час
18/04/2022
19:00 - 21:00

Място
Читалище.то
ул. "Лавеле" 11
София

Категория


Смълчаният читателски клуб: №16
Смълчаният читателски клуб за втори пореден месец ще се проведе в Читалище.то! И отново ще четем на спокойствие, а след това ще хапваме и ще си говорим за книги и каквото ни вълнува на момента (само който иска, разбира се!).
Следва описание за тези, които досега не са били част от това тихо (в първата си част) и вкусно мероприятие:
Добре дошъл в нашия Смълчан читателски клуб (Silent Book Club)! Сигурно „тих“ е по-подходяща дума, но ние обичаме своеволията!
Датата е 18 април, отново се пада в понеделник, за да започнем седмицата с нещо хубаво. Началото е 19 ч., а мястото е ул. Лом 1. Местата, както винаги, са ограничени, защото искаме да е възможно най-приятно за всички. Но най-важното е да сме ЗАЕДНО!
Какво предстои?
📖 1 час четене на книга по избор – няма задължителна книга! Всеки носи това, което иска да чете, без да се съобразява с останалите.
🥧 1 час сладки приказки и още по-сладки книжни вкусотии – ако нямаш желание да се включиш в тях, просто си тръгваш! Да, разбра ни добре – не е нужно да стоиш и да обсъждаш книги с останалите или да хапваш, ако не искаш.
Остана най-важният въпрос: Как да се запишеш?
Изпрати ни лично съобщение тук (на страницата ни във Фейсбук) и просто кажи, че искаш да ти запазим място. Това е! May the odds be ever in your favor!
Напитки може да си вземеш от бара. За останалото ще се погрижа аз – Деси-с-лава. Обещавам ти поредното специално издание на безспорно най-чудното книжно събитие!
Вход с дарение (в СПЕЦИАЛЕН буркан) в подкрепа на Фондация Проект Северозапад, която доставя ежедневно храна на възрастни хора от над 15 населени места в Северозападна България