Loading Map....

Дата/час
09/07/2020
19:00 - 21:00

Място
Южен парк, София
Южен парк
София

Категория


Смълчаният читателски клуб №7: На открито

И ето ме (мен, Деси) на корицата на събитието, смълчана и зачетена! Липсва ми само компания, затова те каня на издание №7 на 07.07 от 7:00 часа вечерта в Южен парк (в случай, че се чудиш – да, родена съм на 7-ми, но февруари)! Готов ли си? След като шестият клуб беляза прехода към четенето на открито, стискаме палци месец юли да ни донесе едно страхотно слънчево и вкусно събитие.

Trouble Bakers обявяват, че парите, събрани в буркана, ще бъдат дарени на инициативата на „Аз чета“ #Проект48. Повече за него може да видиш тук (и да дариш директно, ако решиш).

Местата са ограничени, защото макар и на въздух, искаме да има достатъчно пространство и да няма струпване на много хора.

Какво предстои?

📖 1 час четене на книга по избор – няма задължителна книга! Всеки носи това, което иска да чете, без да се съобразява с останалите.
🥧 1 час сладки приказки и още по-сладки книжни вкусотии – ако нямаш желание да се включиш в тях, просто си тръгваш!

Остана най-важният въпрос: Как да се запишеш?
Изпрати ни лично съобщение тук и кажи, че искаш да ти запазим място.

Носи си постелка и стискай палци метеорологичната и епидемичната обстановка да са на наша страна! За останалото ще се погрижим ние. Този път няма да има торта, но те очаква вкусна (и пивка!) изненада!

Вход с дарение (в СПЕЦИАЛЕН буркан, без фиксирана сума) за нашите вкусни книжни сладкиши и солениши с кауза!