Loading Map....

Дата/час
18/05/2018
17:30 - 18:30

Място
Книжарница „Колибри“
ул. „Иван Вазов” 36!
София

Категория


Среща с автограф: Изабела Шопова

Тя има проста рецепта за осъществяване на неосъществими мечти, до която стига на собствен гръб: „Изхвърлете от речника си думата „никога” и мечтите сами ще започнат да се трансформират в планове.“

Предстои ни нова среща с нежната, находчива и неустрашима Изабела Шопова:-) С нея не се скучае – знае го всеки, който е попадал в компанията на щурите й книги, „очарователно разколебани на границата между пътеписа и приключенския роман”. Не е случайно, че тъкмо тя създаде цял „Самоучител за преднамерено убийство на скуката”.

Първата книга на Изабела носи заглавие „На изток – в рая” и разказва за живота в Нова Зеландия, Страната на дългия бял облак, както я наричат, където тя емигрира през 2002 година. После ни пренесе „На запад от рая”, в Бризбън, Австралия. Там, където посрещат чужденците с поговорката: „Онова, което не се опитва да те изяде, е достатъчно отровно да те убие“.

Пътешественичка, авантюристка и писателка с непокътната жизненост, ерудиция и бликащо чувство за хумор, преди време Изабела ни поведе „На юг от разума”, нищо че момичетата не правят така:-)