Loading Map....

Дата/час
02/08/2016 - 16/08/2016
11:45

Място
Orange Center
ул. "Граф Игнатиев" №18
София

Категория


Стани книжар в Orange за един ден

Orange Center с гордост и удоволствие обявява начало на своята кампания „Стани книжар в Orange за един ден“. Основната ни цел е насърчаването на интереса на децата към книгите и привличането на нови любители на четенето. Официални партньори в това вълнуващо начинание са нашите приятели от Аз чета – AzCheta.com и Аз чета Детски книги.

Да си книжар означава да обичаш книгите и да имаш желанието да споделяш с другите впечатленията си от тях. Да помагаш на хората да стигнат до следващата си любима книга, но и да се учиш през цялото това време. Да си книжар означава, да живееш в света на книгите и постоянно да каниш нови жители в него.

В рамките на кампанията „Стани книжар в Orange за един ден“ деца на възраст от 7 до 18 години ще имат възможността да влязат в ролята на книжар за един ден. По време на работния ден те ще се запознаят с най-интересното от книжарската дейност и ще могат да препоръчат любимите си книги на други деца.

За да кандидатстват за позицията на младши книжар, децата трябва да се регистрират на https://www.orangecenter.bg/mladshi-knijar и да приложат мотивационно писмо, в което да обяснят защо желаят да бъдат избрани или да разкажат за свои любими книги. Няма задължителен обем на писмото. Децата са свободни да напишат онова, което мислят без да се съобразяват с рамки.