Loading Map....

Дата/час
19/05/2018
11:00 - 12:30

Място
Столична библиотека
пл. "Славейков" 4
София

Категория


Церемония за награждаване на победителите от национален конкурс за приказка на тема “Моят учител е супергерой”

През м. април приключи националния конкурс за приказка на тема „Моят учител е супергерой”, организиран от Фондация “ТЕБЕШИР”. В конкурса участваха 447 ученици от 120 училища от цялата страна.

Приказките на победителите в националния конкурс за приказка „Моят учител е супергерой“ можете да прочетете в електронната книга от Издателство „Софтпрес“. Можете да свалите книгата, като кликнете върху корицата.

Победителите в националния конкурс за приказка „Моят учител е супергерой“ ще бъдат наградени на официална церемония, която ще се проведе в Детско-юношески отдел на Столична библиотека. Те ще получат грамоти и специални награди, предоставени от издателство „Софтпрес“ и издателство „Рибка“.

Фондация „ТЕБЕШИР“ организира конкурса „Моят учител в супергерой“ за втора поредна година. Конкурсът се осъществява с подкрепата на Министерство на образованието и науката, Издателство „Софтпрес“, Издателство „Рибка“, Столична библиотека и с медийното партньорство на „Аз чета“. Основната цел на кампанията е да споделим добрите примери от българското образование и по този начин да вдъхновим повече млади хора да бъдат учители. През 2017 г. над 800 ученици от цялата страна участваха в конкурс за рисунка, като нарисуваха своите любими учители. Тази година даваме възможност на учениците, които обичат да пишат, да ни разкажат за учителите, които ги вдъхновяват.

Мисията на Фондация „ТЕБЕШИР“ e да мотивира най-способните млади хора да станат учители в български училища и да ги подкрепя в стремежа им да предоставят качествено образование.