Loading Map....

Дата/час
19/02/2017
17:00 - 19:00

Място
THE PARK INTERNATIONAL HOTEL
Лондон
Лондон

Категория


Венета Райкова се среща с българската общност в Лондон

Авторката  представя романите си „Триумфът на кучките“, „Вещицата“ и „Инсомния“ пред сънародниците във Великобритания

По покана на българската общност в Лондон издателство „Ентусиаст“ организира среща с най-продаваната и успешна българска авторка за 2016 година Венета Райкова. Събитието ще се състои на 19 февруари в залата на THE PARK INTERNATIONAL HOTEL и ще събере всички фенове на четенето, книгите и на самата авторка от Острова.

Венета Райкова и издателят ѝ Виктория Бисерова ще представят трите романа – „Триумфът на кучките“, „Вещицата“ и „Инсомния“, които за кратко време се превърнаха в истинска сензация на българския книжен пазар. Гостите на събитието ще имат възможност да си закупят книгите, да зададат въпросите си и да получат личен автограф и посвещение от самата звездна авторка. Всеки от присъстващите ще отнесе за спомен от събитието снимка с най-продаваната българска писателка.

На чаша вино, горещо кафе и чай Венета Райкова ще сподели пред гостите любопитни подробности, свързани с книгите и главните герои в тях. Темите на събитието ще бъдат провокирани от сюжетите на романите – предразсъдъците, догмите, темите табу, за които никой не говори на всеослушание, битката между доброто и злото, истината за тъмните сили във всеки от нас, силата на вярата и чудесата. Заедно с гостите на събитието Венета Райкова още веднъж ще измине пътя през десетте чудотворни места в България, описани в третия ѝ роман „Инсомния“. За първи път, специално за българите в Лондон, авторката ще сподели темата на четвъртия си роман и ще разкрие подробности от сюжета му.
Специални гости на мероприятието ще бъдат г-жа Светла Дионисиева, директор на Български културен институт – Лондон и нейният екип, както и представители на български медии и книжарници, установени в столицата на Великобритания