Map Unavailable

Дата/час
26/01/2019
18:30 - 20:30

Място
Кино Култура
ул. "Сан Стефано" 22
София

Категория


За феномена AББA Филм и книга на Георги Тошев I Среща с автограф

Прожекция на филма “АББА. Тяхната история” на журналиста Georgi Toshev и представяне на неговата книга “Mamma Mia! Филмът. АББА. Продължението“ Книгомания.бг.

Днес светът е в очакване на мистериозното шоу ABBAtars, което ще разтърси артистичната сцена. Феноменът АББА е оцелявал в ерата на музикалното свръхпредлагане. Групата е продала легално 400 милиона албума и лансирала 19 хита, оглавявала е световните класации в продължение на 10 години. “ Може би не всеки дом в Швеция има Библия, но със сигурност ще намерите поне един албум на АББА” – пише New Musical Express. Няма значение дали светът обича или не тяхната музика, но всички знаят кои са АББА. АББА е група, която е успяла да превърне първите букви на малките си имена в световен бранд.

ЗА ФИЛМА… “АББА. Тяхната история”

Филмът на журналиста Георги Тошев, оператора Румен Василев и режисьора на монтажa Явор Веселинов е пъзел, а може би и кръстословица. Сюжетът проследява живота в момента на Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрид. Личните срещи на журналиста са дълбоки и без излишни сензации, защото историята на АББА не е сензация! Тя е обикновена среща на необикновени таланти. В животите им има елементи от великата северна сага, преплитат се триумф и трагедии, богатство и бедност

ЗА КНИГАТА…„Mamma Mia! Филмът. АББА. Продължението“.

Какво се случва с една от най-обичаните групи в историята днес – АББА, ще научите от последната книга на журналиста Георги Тошев.

Цената на билета е 12 лв.и включва чаша вино и комплимент.

За повече информация: 089 770 7001