Loading Map....

Дата/час
02/12/2017
18:30 - 20:00

Място
Литературен клуб „Перото“, НДК


Категория


За креативността - премиера без правила
Издателство Жануа’98 представя ,,За креативността. Няма правила“ – джобна книжка с 50 провокативни съвета за креативността – как да я стимулираме и развиваме.

Автор на книгата е британецът Джон Хегарти, гуру в рекламния бизнес, работил заедно с Charles Saatchi и компании като Levi’s, Audi и Reebok, основател и собственик на Bartle Bogle Hegarty advertising – фирма с офиси в Лондон, Ню Йорк, Сингапур, Сао Пауло, Лос Анджелис и Мумбай.

„Когато светът върви направо, ти кривни встрани.“ – Джон Хегарти

▪ На 2 декември
▪ в Литературен клуб „Перото“ в Национален дворец на културата – НДК
▪ от 18:30 докогато на креативността ѝ се доспи
▪ вход – свободен

ще си говорим за това дали има такова чудо като професия творец, за раждането на идеите, страха от празния бял лист, вечния спор между хаоса и реда, за професиите – обсесии, рисковете на рутината и комфорта и защо негативизмът е смърт за творящия човек.

Дискусия на тема ,,За креативността“ с интересни хора от различни творчески среди, томбола и предизвикателства ви очакват събота вечер. Доведете приятел. Ако е креативен, може да ви спечели награда!
________

„Творчеството е процес, който трябва непрекъснато да се
захранва. Целта на тази книга е да ви подскаже как да задвижите механизма и как да поддържате темпото.
Тя няма да ви даде идеи какво да сътворите. Това трябва да решите сами.

Да, всички сме творци, но само някои от нас ще имат щастието да си изкарват прехраната с това. Бихте искали да сте един от тези късметлии? Тогава тази книга е за вас.“

„Помнете, че колкото и обещаваща да изглежда всяка нова техника – от камерата до компютъра, – ценността на всяко досегашно или бъдещо изобретение неминуемо ще намалее, ако не успее под една или друга форма да осигури пълноценното въздействие на една добре разказана история.“ -Джон Хегарти