Loading Map....

Дата/час
08/03/2018
19:00 - 20:30

Място
Carrusel Club
ул. „Георги С. Раковски” №108
София

Категория


Женски род, единствено число. Литературна вечер

Дами канят! В случая ние сме три, но темата на вечерта ще бъде една: възхищение към Жената. Нежната. Силната. Многоликата. И… ще чуем още каква може да бъде Тя от двамата кавалери, които сме поканили да четат заедно с нас.

Кои сме ние?

Ралица Генчева (Charly Wilde) e автор на завладяваща поезия, която рисува в детайли вътрешния свят на всяка жена и е събрана в любимите стихосбирки „Този път, за да ме чуеш“ и „Има ли по-рано от сега?“ Няма по-рано от сега. Затова не пропускайте завладяващата среща с Ралица на 8 март!

Още една харизматична Ралица, само че Стоянова, ще ни изненада с интересните зрели разсъждения за дамите, които е успяла да побере между двете корици на своя роман с противоречиво на пръв поглед заглавие „Y-хромозома“. Книгата спечели трето място в литературното риалити “Ръкописът”.

Разбира се, макар събитието да е в четвъртък, не можем да минем и без нашата откачена „Алиса и петък вечер“! Деси Нико ще потопи присъстващите в по-тъмните кътчета на младата женска душа.

Специални гости:

И двамата могат да се похвалят с чисто нови книги, които представиха на читателите в рамките на последния месец.

Радослав Гизгинджиев, добре познат на българската аудитория с трилогията „Рай“, току-що изненада всички с новия си роман „Повече от любов“. Думите му са магия, която докосва всички сетива, кара ни да погледнем дълбоко в себе си, да намерим най-страшното, най-красивото и да изберем обичта.

Ще ви зарадваме с възможността да изживеете и „Изживей ме“, дебютната поетична книга на Александър Иванов. Няма нищо по-разтърсващо от това да го слушаш как чете на живо своите дълбоки стихове за любовта и смъртта. Настръхването е гарантирано!

Цялата тази емоционална въртележка ще се състои в уютната атмосфера на клуб Carrusel.