Loading Map....

Дата/час
04/12/2015
19:00 - 20:30

Място
Club „Makao“
ул. "Иван Вазов" 12
София

Категория


"Автономията????..." у София

Груб език, любов, нецензурни думи, диалект, смях, сарказъм, бой, секс, истини за действителността у нас, казани без заобикалки, преплитащи се сюжетни линии, цветни герои. От всичко това има в „Автономията????“ – продължението на „Северозападен романь“ от Стоян Николов-Торлака.

Продължението идва около година след издаването на „Северозападния романь“ и беше чакано с голямо нетърпение от феновете на първата книга, написана изцяло на северозападен диалект. А те далеч не са само от Северозапада. Красноречиво доказателство за това е фактът, че заглавието бе сред най-добре продаваните български романи през изминалите 12 месеца. Както и, че на всяко от представянията му в различните градове, хората чакаха на дълги опашки, за да получат автограф.

„Автономията????“ идва също така ударно и не оставя никой читател безразличен. Торлака е искрен, брутален и знае как да ни разсмее на глас и да ни разплаче в рамките на няколко страници.

„Моми и момци, Торлака ше ви чека другия петък у клуб Макao у Шопето. Ше ви разкаже за продължението на „Северозападен романь“ – „Автономията????“, ше почетеме манко от тва произведенее на шашавата му глава и ше си поговориме.
Кой сака, мое и да се пробва да му юсне една пестница, ама не е млогу сигурно, че ше успее…
Виж, ако сакате да си земете некоя книжка, па и да ви я подпише, по-вероятно е да ви се получи…
И да не се обръкате да тръгнете към Макао, къде е до Китай? Ше сме у клуб Макао – тоа на „Иван Вазов“