Loading Map....

Дата/час
05/02/2015
18:30 - 20:30

Място
Кемпински хотел Зографски
бул. Черни връх 100
София

Категория


Безплатна лекция и премиера на "Психология на изобилието" от Наталия Кобилкина

Издателство „Софтпрес“ и Наталия Кобилкина ви канят на едно изключително събитие –
безплатна лекция на тема „Психология на изобилието. 8 квантови практики за лично щастие и финансов успех“ и премиера на едноименната книга.

Богатството не се изчерпва само с пари. Истинското изобилие означава да имате и любов, и пари, и вътрешно удовлетворение. Означава всеки аспект от живота ви да отговаря на това, което очаквате. Новата книга на Наталия Кобилкина ще ви разкрие как да го постигнете. „Психология на изобилието“ e уникално издание, събрало знанието, техниките и опита, позволили на самата Наталия да изгради една от най-успешните компании за личностно развитие в България.

Книгата съдържа 8 изпитани квантови практики, които ще ви научат:

+ да правите верния избор и да вървите уверено към целта;
+ да управлявате потока на парите и да действате във вселенски мащаб;
+ да изчистите личното си досие от задължения и ограничаващи нагласи и да се превърнете в магнит за успех;
+ да насочвате фокуса си в желаната посока и да овладеете трансформиращата сила на любовта.


Смея да твърдя, че ако прилагате 8-те практики, описани тук, ще увеличите своите доходи и ще се радвате на по-изобилен живот. Промяната настъпва веднага, достатъчно е да вярвате и да действате“ – пише Наталия Кобилкина.

Наталия Кобилкина е първият сексолог и семеен терапевт в България, който вече 10 години провежда обучения и семинари за лично развитие и бизнес успех. В създадената от нея академия „Щастлива жена“ се предлагат лекции, курсове и индивидуални консултации и се обучават треньори, които непрекъснато разширяват дейността на този единствен по рода си образователен център у нас. През 2013 г. Наталия Кобилкина събра най-доброто от интензивната си практика в своите първи две книги – „69 съвета за секс“ и „69 съвета за щастливи отношения“, които оглавиха класациите и се превърнаха в безценни наръчници за хиляди читатели.

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога ни присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта; популярна психология и езотерика.