Loading Map....

Дата/час
27/09/2014 - 28/09/2014
10:00 - 22:00

Място
Сердика Център
бул. Ситняково 48
София

Категория


Благотворителна инициатива "Дари книжка, зарадвай болно дете!"

Благотворителната инициатива на „Приказки без край” – „ДАРИ КНИЖКА, ЗАРАДВАЙ БОЛНО ДЕТЕ!“ се провежда в SERDIKA CENTER SOFIA.

През двата дни от 10 до 22 часа на ниво -1, до магазин „Хиполенд” на специално брандирания кът на благотворителната кампания сесъбират книжки в полза на детските клиники на УМБАЛ „Александровска“ и столичните общински лечебни заведения!

По време на акцията в търговския център аниматори ще забавляват всички малчугани, които дойдат със своите родители да дарят лично книжка.

Събраното дарение ще бъде връчено на малките пациенти по време на специално събитие в УМБАЛ „Александровска“ на 01.10.2014 г. (сряда).

Кампанията е част от националната инициатива за подобряване на болничния престой на децата – „Приказки без край”, която се реализира в България от края на 2012 г.

„Приказки без край” проведе дарителска кампания за събиране на детски книжки през месец юли във Варна. Инициативата там предизвика огромен интерес сред гостите и жителите на морската столица, като само за два дни бяха дарени над 700 книжки.