Loading Map....

Дата/час
06/03/2014
18:30 - 20:30

Място
Hill Tower, 3-ти етаж
бул. Джеймс Баучер 76А
София

Категория


До Мориконе и назад

Обикновено след реализирането на една мечта, взорът автоматично се отправя в друга посока – поставяш отметка „направено“ и се посвещаваш на други проекти и идеи. Точно за това след като си сбъднахме концерт на Енио Мориконе и то в България, решихме, че темата с италианския гений е изчерпана, но сгрешихме. Организаторите му ни предоставиха възможността да се запознаем отблизо с харизмата на този човек и за капак, внесоха забележителна книга с неговата биография, окомплектована с изключителни музикални компилации, която ще представят в офиса си на 6-ти март. Абсолютна примамка за мело и киномани като нас!

Енио МориконеНе си мислете, че това е някаква реклама на поредната шикозна литературна творба, защото не е. За доказателство бързаме да добавим, че „Ивент Зона“ традиционно правят в офиса си серия вечери посветени на култура, входът за които е абсолютно свободен. Поредната такава вечер е посветена отново на Маестро Мориконе и 50-годишнината от най-емблематичния уестърн с негова музика – „За шепа долари“ и ние със сигурност ще се присъединим. Модерирането на събитието и забавата са посветени на Драгомир Симеонов, с когото организаторите си партнират отдавна. Гаранция за добрия вкус и апетитен завършек на работния ден ще бъдат и био продуктите, предоставени специално за вечерта от ресторант Restaurant Soul Kitchen / Ресторант Соул Китчън!

Всички сте поканени! 

Както е обичайно, няма такса за присъствие, но ще има викторина и възможност да си тръгнете с фамозната книга за Маестрото. Мястото на събитието е пространството на Brain Trust , където на 12 февруари се насладихме на рубинено вино и пищен художествен колорит. Който е присъствал знае, че това е абсолютна гаранция за висок стандарт и гостоприемство от страна на домакините. А какви изненади още са ни подготвили организаторите – заповядайте, за да проверите сами. Ние гарантирано ще се върнем към Енио Мориконе, гениалното му творчество, чувството за хумор на Драго Симеонов и професионализмът на „Ивент Зона“, изящно гарнирани с изтънчен вкус и био храна.

Прочетете и ревюто за луксозното издание в „Аз чета“

София, бул. Джеймс Баучер 76А, Hill Tower, 3-ти етаж

Енио Мориконе

Енио Мориконе

Енио мориконе