Loading Map....

Дата/час
03/08/2017
20:00 - 21:00

Място
Литературен кът на Алея на книгата – Варна 2017
бул. „Сливница“ (пешеходна зона)
Варна

Категория


Книга с автограф: Ивинела Самуилова и „Бабо, разкажи ми спомен“ на Алея на книгата Варна 2017

На 3 август Ивинела Самуилова ще раздава автографи на Алея на книгата във Варна. Заповядайте от 20,00 часа в Литературния кът, който ще бъде разположен в пешеходната част на бул. „Сливница“.

В последните години творбите на Ивинела Самуилова се превърнаха в едни от най-търсените на родния пазар. Книгите й са отличени с най-важната от всички награди – с любовта и признанието на читателите. Благодарение на тях романите й „Животът може да е чудо“ и „Къде отиваш, пътнико?“ спечелиха първо и второ място в националния конкурс „Книгата, която ме вдъхновява“. Романът „Жената, която търсеше любовта“ бе удостоен с приза „Носител на всенародната любов“ в конкурса „Копнеж по човечни книги“. „Гатанки от небето” зае четвърто място в литературната надпревара „Любима книга на България” за 2015 г. Самите читатели определят книгите на Ивинела като завладяващи, жизнеутвърждаващи, пробуждащи, преобразяващи… Вероятно защото веруюто на авторката е, че хората нямат нужда от поучения, а от вдъхновение за живота. Последната й книга „Бабо, разкажи ми спомен“ спечели в конкурса „Моята любима книга“ 2016 г.

„Бабо, разкажи ми спомен“ е оригинален поглед към мирогледа и обредността на старите българи от най- продаваната съвременна българска авторка.