Loading Map....

Дата/час
20/04/2016
18:45 - 20:45

Място
Cinema City Mall Of Sofia
бул. Александър Станболийски 101
София

Категория


"Книга за джунглата" събира герои за семейства в нужда с Holiday Heroes

Най-новото попълнение в редицата на Празничните герои са любимите герои от „Книга за джунглата“. Те се включват със специална благотворителна прожекция на най-новото зрелищно приключение на Дисни, като всички приходи от продадените билети ще бъдат дарени за великденската кампания на Holiday Heroes.
Билети за благотворителната прожекция можете да закупите само на касите на Cinemа City Mall of Sofia.


Стойността им е 14 лв. с включени 3D очила.


Бъди герой като Маугли, Багира и Балу и вземи билет за специалната субтитрирана прожекция. Стани част от уникалното кинопреживяване в джунглата на Киплинг, като същевременно помогнеш да осъществим осмата поредна кампания на Holiday Heroes, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещнат Великден с пълна празнична трапеза. Всички герои, които ще изберат да съчетаят удовлетворението да помогнат на семейства в нужда с удоволствието да гледат страхотно кино, ще имат шанса да спечелят оригинални подаръци от „Книга за джунглата“. Не се бавете, а купете своя билет сега!


„Книга за джунглата“ е поверен на режисьора на „Железният човек“ Джон Фавро и създателите на „Карибски пирати“. В ролята на Маугли влиза невероятно харизматичният дебютант Нийл Сети, а с гласовете си се включват Бен Кингсли, Бил Мъри, Идрис Елба, Кристофър Уокън, Скарлет Йохансон, Джанкарло Еспозито, Лупита Нионго.