Loading Map....

Дата/час
20/02/2018
19:00 - 21:00

Място
Читалище.то
ул. "Лавеле" 11
София

Категория


Литературен клуб "Читател" ви кани на среща с Мария Пеева

Зареждащите срещи с писатели в литературния ни клуб „Читател“ нямат край! На 20 февруари в Читалище.то ще посрещнем с Мария Пеева, съавтора на романа „Писмо до сестра ми“ и създателят и душата на блога „Мама нинджа“.

Мария не се пристенява от тежките въпроси – в блога си непрестанно засяга проблемите като самотно майчиство, алкохолизъм, самотата, трудностите в живота на всяка една жена, а тези и много други теми ще откриете в романа „Писмо до сестра ми“, който пишат заедно с психолога Люси Рикспуун. „В този блог няма да откриете седем стъпки към щастието, нито тайна рецепта за семейно благополучие, правилно възпитание на децата и здравословна шоколадова торта.“, пише за себе си Мария в mamaninja.bg. „Не обещавам да ви усмихвам винаги. Понякога може и да ви натъжа, а друг път да ви оставя безразлични или възмутени. Не очаквам от вас на всяка цена да приемете моето мнение, но ще се радвам да чуя вашето. А ако се случи споделеното от мен да докосне нечие сърце, значи мисията ми е изпълнена.“

Искате ли да се срещнете с интересен и земен, усмихнат и изслушващ, ангажиран и позитивен български писател? Ако отговорът е „да“ – запазете вечерта на 20 февруари, за да я прекараме заедно.

ВХОД СВОБОДЕН