Loading Map....

Дата/час
23/01/2019
18:30 - 20:30

Място
Литературен клуб „Перото“, НДК


Категория


Литературна премиера на книгата "Стигнахме ли вече?"
Новата година чука на вратата, децата вече са захвърлили подаръците си от Дядо Коледа в някой ъгъл и нетърпеливо искат да излязат навън, уикендът идва, следващата ваканция – също, и вие, родители на Република България, за пореден път не знаете къде да заведете децата, а времето до първата семейна почивка ИЗТИЧА!

За да не кажете, че на нас от „Майко мила“ не НИ ПУКА за вашите неволи, ви каним на една среща (при това напълно безплатна!), на която ще ви докажем, че семейните пътешествия могат да бъдат и приятни!

Къде се яде най-вкусно? Как да не се окажете нощуващи в палатка някъде из Северна България, Сърбия, Румъния и Гърция, докато зли комари искат да изпият кръвта ви и защо не трябва да подценявате силата на международните паспорти?

За всичко това ще си говорим на 23 януари 2018 г. от 18:30 г. , когато ние, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, ще влетим (без метли) в литературен клуб „Перото“ с куп съвети, конкретни дестинации, легенди и предания.

Внимание: подгответе се да чуете ИСТИНСКИ истории за замъци, красиви водопади, пещери и… ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ.

Не вярвате ли? Елате на 23 януари, за да се убедите сами!

„Стигнахме ли вече?“ не е страшен въпрос!