Loading Map....

Дата/час
30/10/2017
19:00 - 22:00

Място
BAR DAK
ул. Московска 3А
София

Категория


ЛИТЕРАТУРНО ЧЕТЕНЕ - Организация на писателите странници (ОПС)

ОПС се мести от бар Стърлинг в бар ДАК за новия литературен сезон. На новата локация имате по-удобен достъп до метро (метростанция Сердика) и друг вид градски транспорт, също така възможност за предварително запазване на места или маса в заведението и по-голям асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки.

С малко закъснение ви каним на първото литературно четене на организацията. Четенето е с тема Хелоуин. ТЕМАТА НА ТЕКСТОВЕТЕ Е СВОБОДНА И НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ТЕМАТА НА САМОТО ПАРТИ.

Всеки е поканен да чете или просто да послуша съвременна поезия и проза. Свободни сте да четете ВСИЧКО, което решите. Препоръчваме ви да се запишете предварително в събитието, ако все пак не успеете, ни предупредете на място преди събитието, за да ви запишем в лайнъпа за вечерта.
Дрескодът не е задължителен, но е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН. Всеки, който е с тематичен костюм или грим ще получи подарък от водещите.

Ще имате възможност да се сдобиете с антологията на ОПС – „Абсент“ и новата книга на автора и водещ Дилян Георгиев – „Диамантен“, също и с книгите на други от нашите автори – Илияна Делева, Анна Христова, Йоана Вълчева, Даян Шаер, Ива Валентинова и др.