Loading Map....

Дата/час
19/01/2015
19:30 - 21:00

Място
BAR DAK
ул. Московска 3А
София

Категория


Литературно четене със Стаси Кара

Чаровната и уникално свежа водеща на рубриката „Като на кино“ (в „Преди Обед“) по BTV има две прекрасни книги, част от които чете в понеделник.

Стаси Кара е журналист и писател. Дебютният й роман „Фалшът е начин на мислене“ е приключенска история, посветена на страстта й към пътешествията и изкуството. Вторият й роман „Повикът на щастливата случайност“ пък нищи женски взаимоотношения и приключения.

Посетила е много и различни места от далечния Изток до малко по-близкия Запад. Обича да се среща с хора от всички слоеве на обществото – държала се е като истинска дама с президентите на Украйна и Колумбия, посетила е гетата в Индия и е виждала боливудска звезда в петзвездния хотел отсреща, яла е мравки в Богота и знае, че няма по-добър масаж от този за шест долара на плажа в тайландските острови.

Стаси смята да продължи да пише и да се среща с интересни хора като холивудските звезди Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Ема Томпсън, Том Круз, Камерън Диаз и Чарлийз Терон са само част от имената, които тя интервюира за рубриката си по BTV. Блогът й stasykara.tumblr.com следи най-интересното от света на киното и телевизията, а youtube каналът й съдържа всички тези звезди срещи – https://www.youtube.com/user/StasyKara.