Loading Map....

Дата/час
02/11/2015
19:00 - 21:00

Място
The Barfly
ул. Алабин 50А
София

Категория


Поезия и проза: Лора Динкова и Иван Димитров

Едно четене, в което Лора Динкова ще е поезията. А Иван Димитров ще вземе ролята на прозата. И ще видим докъде ще ни отведе това. Едно и сигурно. Посоката ще се появи на момента. И пътешествие ще има.

Лора Динкова е родена на 01.01.1988 г. в гр. София. През 2012 г. излиза първата й стихосбирка „Отключено безвремие“, която получава награда на конкурса за дебютна литература „Южна пролет“ в Хасково. Автор е на статии, рецензии и кинокритика в различни онлайн и печатни медии. През 2013 г. печели трето място (и първо за България) в международния славянски конкурс за поетическа премия в Харков, Украйна. Ще се опита да почете (предвид бързоговора си:) поезия от втората си стихосбирка ,,Осиновени думи“. И тя като Иван обича да се губи, но не в градове, а в успоредните лабиринти на ума.

Иван Димитров е писател, музикант и фотограф. Автор е на четири книги и сега с нетърпение очаква излизането на втория си роман „Софийски дует“, посветен на града, в който прекарва дните си. Освен това Иван обича да се губи в чужди и свои градове, обича да ходи пеш, понякога жонглира, а друг път псува. И е себе си на 100%.