Loading Map....

Дата/час
01/11/2014
16:00 - 18:00

Място
Книжарница „Приятели“ – Хасково
пл. "Атлантически" - бившето кино "Аида"
Хасково

Категория


Празнична среща с детската писателка Петя Дичева

На 1 ноември книжарница „Приятели”- Хасково ще е домакин на грандиозно детско тържество. Преплетени в едно събитие, ще се отбележат два празника – Вси светии и Денят на народните будители. С тежката задача да разкаже на малките читатели от къде черпим идеи за хелуинските костюми и кои българи са възродили стремежа ни към образование и книжовност, се е нагърбила детската писателка Петя Дичева.

Петя Дичева, която е юрист по професия, е автор на детската поредица за приключенията на Антонио: „Златната фея и Антонио“, „Приказка за звездното момиченце“ и „Пътешествие в Космоса“.

Програмата на тържеството включва още конкурс за най-оригинален костюм, за артистично присъствие и за най-ефектна маска.

За доброто настроение на присъстващите ще има и тематична пинята, като тържественото й разкъсване ще осигури лакoмстава за всички.

Очакват ви още и викторина с награди, както и специални танцови изпълнения на танцьори от клуб „Гранд” – Хасково, които ще повишат честотата на детските усмивки с изпълнения върху „Thriller” на Майкъл Джексън и др.

Заповядайте!

1.11.2014 (събота), 16:00ч.