Loading Map....

Дата/час
28/03/2019
19:00 - 21:00

Място
КНИГАТА | THE BOOK
ул. "Г. С. Раковски" 193
София

Категория


Представяне на книгата „Как открих наивността си“
„Очаква ви пътешествие в съзнанието на една от най-удивителните личности на нашето време.“

Светослав Иванов, журналист, „120 минути“

Новата автобиография на сър Ричард Брансън „Как открих наивността си“ започва оттам, където „Как изгубих наивността си“ завършва – в зората на новото хилядолетие. Това е продължение на историята на Virgin – една от най-динамичните марки в света, която през последните 20 години не спира да разширява границите на възможното.

Надникнете зад определението „богат бизнесмен“ и разберете как се създават и развиват стотици компании, как се чупят световни рекорди, как мечтата ти да изпратиш туристи в Космоса е напът да се осъществи, как домът ти се превръща от лодка в собствен остров, как се поддържа сплотено семейство от 30 години и как ставаш супер дядо за своите внуци, радвайки се на личните и професионални успехи, за които се бориш всеки ден. И всичко това подплатено с много смях, сълзи, щуротии, урагани и истории с личности като Нелсън Мандела, Барак Обама, Бил Гейтс, Ед Шийрън, Кейт Мос, Рупърт Мърдок и други.

Насладете се на страхотните фотографии, допълващи текста, и разберете как Ричард Брансън, верен на приключенския си дух и мотото „Майната му! Да го направим!“, прави всичко за първи път – и после пак.