Loading Map....

Дата/час
24/09/2013
19:00 - 20:00

Място
Книжен център „Гринуич“
бул. „Витоша“ 37
София

Категория


Представяне на книгата „Пчелата”

Оторизирани сме да отправим тази покана от името на една книга. Въпреки че е посветена преди всичко на голямото СРЕЩАНЕ, по обясними причини книгата не може да Ви покани сама.

Не изключваме възможността обаче вече да сте имали своя контакт с „Пчелата”. Това е онази малка книга, която взискателни читатели, подобно на преследван апокриф, си предават от ръка на ръка. Книгата, която трябваше да прочетем в рамките на уикенда, защото вече е обещана и следващият нетърпеливо чака реда си.

Елате на 24 септември в книжарница „Гринуич” и се запознайте с Оура Лов, която ще ви разкаже за романа си на ювелирно чист… български език.

За книгата
Любов извън времето и пространството

„Любовта няма друго желание, освен да се изпълни.“
Халил Джубран, “Пророкът”

Всичко е любов…

Има любов, която не забелязваш, защото мимолетно просветва в баналността на дните и не оставя следа. Има такава, която те връхлита като торнадо. Има и такава, която се колебае да прекрачи прага на настоящето. Ала има любов, която променя съзнанието и срива стени. Тази любов те кара да страдаш или те оставя без дъх от щастие. Веднъж те води, друг път е сляпа – убива те, за да те възкреси. Такава любов не можеш да пренебрегнеш – тя просто те намира. Когато се случи, знаеш, че животът ти няма да е като преди. Това е любовта, която остава, дори някой ден да си тръгне от теб. Където и да отидеш, я носиш в себе си. За тази любов си струва всяка саможертва. Тя идва, за да ни промени, и само от нас зависи дали ще ни възвиси, или погуби. Такава любов ни дава силата да преодоляваме препятствия, доближава ни до Създателя, превръща ни в чудотворци.

Когато любовта ни споходи, влизаме в досег с висша вселенска вибрация. Духовното извисяване ни отваря портала на времето и паралелните светове. Преградите падат и калейдоскопът на историята се завърта… Минало, настояще и бъдеще се сливат в протяжността на времето, пространствата губят очертания и духът ни шества свободен, готов да се докосне до извечната мъдрост, до древни философии и мистични практики, озоваваме се в минали животи и цивилизации и учим уроците си, водени неизменно от любовта, белязала сърцето ни.

Човечеството вече встъпи в Новата епоха. Тя вещае промени, духовно възраждане, мир и справедливост.

Пътят е известен от памтивека.
Остава да го следваме…
Ето и едно стихче от началото на книгата:
Ще дойде ден,
в който след като обединим
пространството,
ветровете,
гравитацията, приливите и отливите,
ще впрегнем
енергията на любовта
в името на Бог.
В този ден за втори път
в историята на света
ще сме открили огъня.