Loading Map....

Дата/час
07/06/2017
15:00 - 16:30

Място
Книжарницата на корпус 1, НБУ
ул. "Монтевидео" № 21
София

Категория


Представяне на научни издания на Springer и IGI Global в Центъра за книгата на НБУ

Център за книгата представя научни издания на Springer и IGI Global на 7 юни 2017 г. от 15.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет. Водещи на събитието са Нинел Кьосева (НБУ) и Анджело Презенца (Университет на Молизе), а модератори Мара дел Балдо (Университет на Урбино) и Мария Габриела Балдарели (Университет на Болоня).

На фокус са заглавията „Environmental Accounting and Reporting. Theory and Practice“ (Springer) с автори Мария Габриела Балдарели (Университет на Болоня), Мара Дел Балдо, Университет на Урбино) и Нинел Нешева-Кьосева (Нов български университет) и „Geopolitics and Strategic Management in the Global Economy” (IGI Global), със съавторството на Нинел Кьосева (НБУ) и под научната редакция на Анджело Презенца.

Доц. д-р Нинел Кьосева е преподавател в НБУ, секция „Бизнес администрация“, департамент „Администрация и управление“. Първа в България въвежда изследванията върху екологичното, социалното счетоводство и счетоводството на устойчивостта. През 2017 г. излизат двете представяни книги с нейно участие, в колектив с водещи учени в областта на екологичното счетоводство като Балдарели и Дел Балдо, и в глобалния стратегически мениджмънт като Презенца.

С медийната подкрепа на „Аз чета“.