Loading Map....

Дата/час
09/07/2017
11:00 - 12:30

Място
Сохо/Soho
ул. Искър 4
София

Категория


Представяне на „Принцеси. Забравени и безизвестни“

Шедьовърът на Филип Лешермейер и Ребека Дотремер, на който толкова години се радва целият свят, най-накрая е в България! И това е събитие, което е редно да отпразнуваме подобаващо. Една от емблематичните книги за съвременната детска литература! Удивителни илюстрации, акомпанирани от текст, толкова остроумен и забавен, че се изпотихме, докато го преведем от френски на български, запазвайки всичките хитри препратки, играта на думи и пъстрия хумор. Фанфари за тази голяма книжна революция, която доведе най-после „Принцеси. Забравени и безизвестни“ и в България! На издателство „Рибка“ ще му се пръсне жабото от гордост!

Каним всички принцеси – малки и големи, с дантелени рокли и блузи с лекета, от близо и далеч! За да отпразнуваме книгата на книгите! Най-знатното четиво, достойно за ръцете и очите на всяка истинска принцеса. Облечете си балните рокли, мили принцеси, и заповядайте. Спомнете си вие коя принцеса сте. Може би на палачинките? Или пък на циганските колела? Или пък на водните боички? Това няма значение – всички сте добре дошли. Добре дошли са и всякакви кралици, крале, принцове и техните високопочитаеми пудели (дори да са се маскирали като кучета от други породи или пък непородисти).

Освен че ще се запознаете с тази прелестна книга, ще имате възможност да направите тест за принцеси и да спечелите изискан подарък от ИКЕА, с чиято подкрепа излиза книгата.

9 юли 2017 г. (неделя) от 11:00 ч., SOHO, София, ул. Искър 4, ет. 3

Редовното разлистване на книгата ще повиши вълшебството в живота ви и е възможно да промени трайно цвета на кръвта ви в синьо.