Loading Map....

Дата/час
09/11/2016
18:30 - 20:00

Място
УАСГ
бул. "Христо Смирненски" 1
София

Категория


Представяне на проучването на Тракия и Алманах на панелна Тракия

ONE ARCHITECTURE WEEK има удоволствието да Ви покани на представянето на проучването, което фестивалът направи в квартал “Тракия”, както и на резултатите от това изследване.

Последното издание на ONE ARCHITECTURE WEEK се проведе между 30.09 и 09.10 в пловдивския панелен квартал “Тракия”. Под мотото “ДЕЙСТВИЕ!”, фестивалът разгледа темата за гражданското участие в създаването, промяната и поддръжката на градската среда. “Тракия” бе вдъхновението, но и обекта на изследване на фестивала. Както всяка година фестивалът проведе обстойно проучване на средата. Бяха въвлечени студенти от различни специалности, специалисти от много браншове, ентусиасти от много градове.

Заповядайте, за да се запознаете с това как архитекти, социолози, урбанисти, икономисти, администрация и граждани обединиха усилия в създаването на едно изследване, което има потенциала да промени начинът на планиране на градската среда в България.

Представянето ще бъде водено от Нина Толева-Новак, координатор на изследването; Любо Георгиев, директор на ONE ARCHITECTURE WEEK и Манол Пейков, управител на “Жанет 45”, съиздател на “Алманах на панелна Тракия”. След представянето ще можете и да закупите „Алманах на панелна Тракия”.

УАСГ, зала 230